5 Mart 2012 Pazartesi

GERÇEKTEN AY YOLCULUĞU YAPILDIMI?-6




Yine bir iddiaya göre,NASA, resmi olarak Ay'a iniş çekimlerinin orijinal kayıtlarını kaybettiğini açıklamış. Yani insanlık tarihinin en önemli olaylarından birinin video kayıtlarını "kaybetmişler".


Evet gidildi diyenler, şu tespitlere ne diyeceksiniz.


1- Astronotların yürürken veya zıplarken üstlerinde beliren ışıldamalar? Videoda da gösterdiği gibi sırtlarına bağlı bir şeyin olduğu belli oluyor. Yere düşüp de arkadaşından yardım isteyen astronotun da birden kalkması hiç de doğal değil. Sırtına bağlı tel vasıtası ile kalktığı ortada.


2- Gölgelerin farklı yönlerde uzanması da doğal değil. Ve ayda atmosfer olmadığı için gölgede kalan yerlerin tamamen karanlık olması gerekiyor(Ayın karanlık yüzü gibi). Fakat birçok nesnenin gölgesinin içi gayet net görülüyor.


3- Bu videolardan başka Lunar Legacy isimli videoları da izlerseniz göreceksiniz: Bir astronot fotoğrafında başlığının camından yansıyan görüntüde başka bir astronot var. Doğal olarak bunun fotoğrafı çeken astronot olması gerekiyor. Ama nedense arkası dönük ve görünürde hiç kamera yok vs. vs.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder