5 Mart 2012 Pazartesi

GERÇEKTEN AY YOLCULUĞU YAPILDIMI?-3



İddaya göre,Amerikalılar bütün bu olayı Nevada çölünde ,51. bölgede kurulan bir film setinde çekiyorlar


-SSCB uzaya gönderdiği Sputnik uydusu ile ABD'deki çok gizli askeri bölge olan Area 51(51. Bölge)'in görüntülerini çekmiş ve bu fotoğraflarda ay yüzeyi şeklinde araziler ve kraterler olduğunu, ay görevinde çekilen fotoğraflardaki kraterlerin ve arazi şekillerinin aynı olduğunu söylüyor(ve gösteriyor).

-Atmosfer olmadığı için ışığın yayılamayacağı ve gölgede kalan nesnelerin pek görünmeyeceği, en azından detaylarının görünmeyeceği biliniyor. Ama çekilen onca fotoğrafta gölgede kalan astronot veya ay aracının detayları çok net bir şekilde görünüyor. Aya giden astronotlarda da harici başka ışık kaynağı olmadığı söyleniyor. Fotoğraf makineleri de ne yazık ki flaşsız.

-Big Boss'un gönderdiği videolarda değil ama diğerlerinde bayrağın sanki bir rüzgar esiyormuş gibi dalgladığı görülüyor. Bir başkasında ise astronotlar bayrağı dikmekle uğraşırken dalgalanıyor ama araç kamerasından çekilen aynı videoda bayrak 40 dakika boyunca kıpırdamıyor.

-Aracın aya inmesi esnasında altındaki ateşleyicinin püskürmesi nedense hiç toz kaldırmıyor ve fotoğraflarda da aracın altında hiç püskürdükten sonra dağılmış toz şekli yok. Başka türlü inemeyeceğini siz de biliyorsunuz. Altından bir kuvvet olmadan inmeye kalksaydı, parçalarını bile bulamazlardı.

-Görevden kısa süre önce çekilen dünyadaki alıştırma videolarında bile astronotlar iletişimden şikayetçi. "Daha iki bina arasında iletişimi sağlayamıyoruz, aya giderken nasıl iletişim kuracağız?" şeklinde şikayet ediyor astronot abimiz. Ve Apollo 1 yapılmadan önce yine kapsülde denemeler yapan 3 astronot nedeni bilinmeyen bir yangın çıkması ile kapsülde yanarak ölüyorlar. Kapsülün kapısı da sıkıştığı için açılmıyor malesef. Güvenlik bölümünde çalışan bir görevli ise yaptığı bir demeçten 1 hafta sonra trafik kazasında kızı ile birlikte can veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder